Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 0 common:people_all_forms

Переможці обласних виставок

Date: 20 квітня о 11:13
9 views

У березні-квітні 2024 року Чернігівським обласним центром науково- технічної творчості учнівської молоді організовано та проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість - тобі, Україно!».

У березні-квітні 2024 року Чернігівським обласним центром науково- технічної творчості учнівської молоді організовано та проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість - тобі, Україно!».

Метою Виставки-конкурсу є виявлення, розвиток обдарованих дітей та молоді, надання їм допомоги у виборі професії, залучення до науково-технічної, конструкторської, проєктної, винахідницької та пошукової діяльності; стимулювання творчого самовдосконалення дітей та молоді; залучення дітей та молоді до розроблення та впровадження освітніх проєктів з робототехніки та електроніки; популяризації спортивно-технічних видів спорту, інших напрямів технічної творчості серед дітей та молоді, досягнень науки, техніки та новітніх технологій; створення та розвитку SТЕАМ-середовища в закладах освіти.

Виставка представлена різноманітними виробами, виготовленими власноруч її учасниками, а саме: моделі літаків та БПЛА, суден та автомобілів, іграшок, механічних та електронних приладів, макетів архітектурних споруд.

Під час оцінювання творчих робіт ураховано оригінальність конструкції, трудомісткість виготовлення експонату, доцільність розробки експонату, оригінальність ідеї (конструкції), дієздатність експонату, відповідність моделей класам та категоріям; якість виготовлення, виконання вимог правил техніки безпеки, відповідність вимогам ергономіки та дизайну.

Журі Виставки-конкурсу відмітило високий рівень підготовки конкурсних робіт вихованців. Творчі роботи вирізняються своєю неповторністю та належним рівнем виконавської майстерності. Учасники продемонстрували в своїх експонатах індивідуальність, творчий підхід, оригінальність задуму, повноту розкриття визначеної ідеї.

У виробі «Патрульний катер «Кайман»» Клязники Матвія вихованця Прилуцького міського центру науково-технічної творчості молоді Прилуцької міської ради Чернігівської області, який посів І місце за розділом «Спортивно-технічне моделювання», старша група, продемонстровано високі конструкторські здібності.

Також в обласному етапі Всеукраїнської виставки – конкурсу робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання" Світлана Сергеєва за роботу "Літак" у розділі " «Паперове моделювання і РарегСгаft»" нагороджена дипломом ІІ ступеня Чернігівського обласного центру науково - технічної творчості учнівської молоді.

Comments:
Only authorized users can leave comments.